Lääkkeiden kotiinkuljetus helpottaa arkea

Julkaistu

Lääkkeiden kotiinkuljetus ja apteekkituotteiden tilaaminen verkkoapteekista helpottaa monen arkea. Verkkoapteekista tilaamisen avulla voi välttää mukavasti apteekissa asioimisen sairaana ja monelle se voi olla hankalaa myös monesta muusta syystä. Lääkkeet on mahdollista saada kotiin myös nopealla aikataululla, tilausajankohdasta ja omasta asuinalueesta riippuen, jopa saman päivän aikana. Tällä kertaa aiheena on verkkoapteekki, lääkkeiden kotiin kuljetus ja mitä kannattaa ottaa huomioon verkkoapteekista tilatessa. Tervetuloa blogin pariin ja toivottavasti löydät aiheesta mielenkiintoista tietoa.

Verkkoapteekissa asioiminen on helppoa

Apteekkituotteiden ja lääkkeiden tilaaminen verkkoapteekista on helppoa ja mutkatonta. Verkkoapteekin sivuilla on luotettava lääketiedon hakukirjasto, josta löytyy lääkkeiden tuotetiedot ja käyttötarkoitukset. Lääkeneuvontaa saa myös verkkoapteekissa, joko chatin kautta tai puhelimitse, apteekista riippuen. Erilaisten digitaalisten palveluiden kautta, on myös mahdollista ottaa apteekkiin videoyhteys tai asioida apteekissa esimerkiksi mobiili sovelluksen kautta. Reseptilääkkeitä tilatessa, täytyy käytössä olla OmaKanta-palvelu, jossa olevaan reseptikeskukseen lääkkeen määrääjä tallentaa sähköisen reseptin. Reseptikeskus sisältää kaikki reseptit ja niihin tehdyt toimitusmerkinnät ja omakannassa voi helposti tarkistaa omat reseptit, mihin saakka ne ovat voimassa ja paljonko niissä on jäljellä lääkkeitä. Reseptikeskuksen tietojen avulla lääkkeet voi hakea mistä tahansa kotimaassa palvelevasta apteekista. OmaKanta-palvelussa on mahdollista myös pyytää reseptien uusimista 28 kuukauden ajan niiden määräys päivästä.

Lääkkeiden kotiinkuljetus onnistuu myös saman päivän aikana

Verkkoapteekista voi tilata lääkkeet ja muut tuotteet erilaisilla toimitusvaihtoehdoilla. Erilaisia toimitusvaihtoehtoja on paljon, ja niistä voi valita sen, joka sopii itselle parhaiten. Erilaisia toimitusvaihtoehtoja ovat esimerkiksi pikanouto, toimipaikkanouto, nouto toimipisteestä, automaatista, postin noutopisteestä, kuljetuspalvelun noutopisteestä, kuljetuspalvelun tai postin kotiinkuljetus sekä pikatoimitus kotiin. Kun lääkkeet tilataan pikatoimituksella, on ne mahdollista saada toimitettuna kotiin arkipäivisin klo 17 – 22 välillä, kun tilauksen on tehnyt apteekin käyttämän kuljetuspalvelun aikarajaan mennessä, joka voi olla esimerkiksi klo 11 tai 14 mennessä. Aikarajan jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan yleensä seuraavan päivän aikana. Pikatoimitus ei ole mahdollista jokaiselle alueelle, joten kannattaa tarkistaa apteekista oman postinumeron perusteella, onko se mahdollista omaan osoitteeseen. Erilaiset toimitustavat ja noudot ovat hinnoiteltu eri tavoin, joten kannattaa tarkistaa apteekista, kuinka paljon eri palvelut maksavat. Tapiolan Apteekki tarjoaa erilaisia toimitusvaihtoehtoja tilatuille tuotteille. 


jaa